Reduced price! Fytoiasis Waterfall D-Mannose 1000mg 50tabs - Μαννόζη σε σκόνη για τη θεραπεία ουρολοιμώξεων

Fytoiasis Waterfall D-Mannose 1000mg 50tabs - Μαννόζη σε ταμπλετες για τη θεραπεία ουρολοιμώξεων

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 3 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 3 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,75 €.


Προβολή Μεταφορικών

Please select your country and state (if not available please contact us immediately at info@zachospharmacy.gr)

Zachos Pharmacy

36,61 €

31,12 € Product Id: 4906

-15%

Λεπτομέρειες προϊόντος

4906

Καινούργιο

Fytoiasis Waterfall D-Mannose 1000mg 50tabs - Μαννόζη σε ταμπλετες για τη θεραπεία ουρολοιμώξεων

Περισσότερες λεπτομέρειες

Σε απόθεμα

Κωδικός site4906
Ταμπλέτες50
Τεμάχια1

Αποτελεί φυσικό εκχύλισμα από ένα είδος πεύκου με μοριακό τύπο C6H12O6.Είναι ένας φυσικός ισομερής  παλυσακχαρίτης και συνιστάται ακόμη και για παιδιά (μόνο η σκόνη). Έχει εξαιρετικές ιδιότητες κατά των επίμονων χρόνιων φλεγμονών από E.Coli (κολοβακτηρίδιο) στο ουροποιητικό σύστημα, ενώ είναι 10 φορές πιο ισχυρό από τα κόκκινα βατόμουρα.
ΔΡΑΣΗ: Το εσωτερικό της ουροδόχου κύστεως (κύτταρα ενδοθηλίου) αποτελείται από μόρια πολυσακχαριτών. Στο επιθήλιο αυτό της ουροδόχου κύστεως “κολλούν”, “αγκιστρώνονται” τα κολοβακτηρίδια με τα μικρά νημάτια που διαθέτουν, πολλαπλασιάζονται και αρχίζει η ουρολοίμωξη (κυστίτις –κλπ).

Η Waterfall D-Mannose δεν επιτρέπει την προσκόλληση των κολοβακτηριδίων στο τοίχωμα της ουροδόχου κύστεως, ώστε να προκαλέσουν φλεγμονή με αποτέλεσμα να αποβάλλονται με τα ούρα κατά την ούρηση.
Είναι γνωστό ότι στις φλεγμονές του ουροποιητικού οι γιατροί συνιστούν ισχυρότατα αντιβιοτικά ευρέως φάσματος. Αυτό όμως οδηγεί πολλές φορές σε καταστροφή και αφανισμό της χλωρίδας (“φιλικά” μικρόβια ) και την ανάπτυξη άλλου είδους φλεγμονών με μύκητες.

1. Φυσικό προϊόν

2. Λήψη από του στόματος (διαλ/νο σε νερό ή χυμό εκτός από πορτοκάλι και cranberries)

3. Λαμβάνεται άφοβα από παιδιά, εγκύους και σακχαροδιαβητικούς (έλεγχος σακχάρου).

4. Άμεση απάντηση στην θεραπεία(σε 24 ώρες υποχώρηση συμπτωμάτων

5. Δεν έχει παρενέργειες

6. Λαμβάνεται για μεγάλα χρονικά διαστήματα

Τρόπος Χρήσης

1.Τις πρώτες δύο(2) ημέρες χορηγείται από το στόμα με νερό, τσάϊ ή χυμό κάθε τρεις(3) ώρες ένα κοφτό κουταλάκι  του γλυκού

2.Τις επόμενες ημέρες 3(τρεις) φορές την ημέρα

Μετά από κάθε λήψη, περιμένουμε 45-60 λεπτά και στη συνέχεια πίνουμε αρκετή ποσότητα νερού για να πετύχουμε πλούσια διούρηση. Συνιστάται η λήψη μιάς κουταλιάς του γλυκού σκόνης Waterfall D-Mannose επί πλέον από την συνηθισμένη δοσολογία,μία ώρα πρίν τη σεξουαλική επαφή και αμέσως μετά.

Τι είναι ακριβώς η Waterfall D-mannose ;
Ο John Bremner και η Anna McNamara έχουν ανακαλύψει ότι η Waterfall D-mannose, ένας μονοσακχαρίτης ισομερές της γλυκόζης, μπορεί να προσδένεται σε υποδοχείς (λεκτίνες) που υπάρχουν στις βλεφαρίδες του βακτηρίου Ε. coli (αιτία του 90% των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος) που συνήθως συνδέονται με μαννόζη παρούσα στους βλεννογόνους της εντερικής οδού και του ουροποιητικού συστήματος..

η Waterfall D-mannose είναι ένα 100% καθαρό και φυσικό προϊόν το οποίο δημιουργείται  από τη ζύμωση του ξύλου πεύκου και εκχυλίζεται χρησιμοποιώντας μια διαδικασία της φωτοσύνθεσης που χρησιμοποιεί μια ισχυρή πηγή φωτός για τη ζύμωση ουσίας. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι μαννόζης, αλλά μόνο η Waterfall D-mannose, έχει τον σωστό μοριακό προσανατολισμό και με αυτόν τον τρόπο έχει την ιδιότητα να δεσμεύεται σε υποδοχείς του βακτηρίου Ε. coli.

Κατά τη διαδικασία της εκχύλισης δεν χρησιμοποιείται, ο διαλύτης και το προϊόν είναι εγγυημένη αγνά και 100% φυσικό, χωρίς πρόσθετα, συντηρητικά, έκδοχα, γαλακτωματοποιητές, πυριτικά, ή άλλους υδατάνθρακες.

Η Waterfall D-mannose, πηγαίνει σχεδόν εξ ολοκλήρου στα ούρα μετά από περίπου μία ώρα αφού χορηγηθεί.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι μαννόζης, και όμως μόνο η Waterfall D-mannose με το σωστό μοριακό προσανατολισμό είναι σε θέση να συνδεθούν με τα βακτηρίδια E.coli και στη συνέχεια να είναι βιοδραστικά. Αυτό επιτρέπει η Waterfall D-mannose να είναι πολύ πιο αποτελεσματική σε περιπτώσεις λοίμωξης του ουροποιητικού, σε σύγκριση με άλλες μορφές μαννόζης φυσικές ή τεχνητές.

Η Waterfall D-mannose είναι αποτελεσματική όχι μόνο σε περιπτώσεις μόλυνσης από Ε. coli, αλλά επίσης και κατά της μόλυνσης από σαλμονέλα δεδομένου ότι αυτό το βακτήριο χρησιμοποιεί την ίδια λειτουργία του Ε. Coli ώστε να δεσμεύεται σε μαννόζη η οποία είναι παρούσα στις βλεννογόνους. H Waterfall D-mannose είναι αποτελεσματική για το 95% των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος.

50 tabs.

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών αυτή τη στιγμή

Γράψτε μια κριτική

Fytoiasis Waterfall D-Mannose 1000mg 50tabs - Μαννόζη σε ταμπλετες για τη θεραπεία ουρολοιμώξεων

Fytoiasis Waterfall D-Mannose 1000mg 50tabs - Μαννόζη σε ταμπλετες για τη θεραπεία ουρολοιμώξεων

Fytoiasis Waterfall D-Mannose 1000mg 50tabs - Μαννόζη σε ταμπλετες για τη θεραπεία ουρολοιμώξεων

Γράψτε μια κριτική

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης