Reduced price! Natural Doctor Uroclear for urinary tract health 120veg.caps - ιδανικό για όσους υποφέρουν από ουρολοιμώξεις

Natural Doctor Uroclear for urinary tract health 120veg.caps - ιδανικό για όσους υποφέρουν από ουρολοιμώξεις

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 2 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 2 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,50 €.


Προβολή Μεταφορικών

Please select your country and state (if not available please contact us immediately at info@zachospharmacy.gr)

Zachos Pharmacy

28,00 €

25,20 € Product Id: 4572

-10%

Λεπτομέρειες προϊόντος

4572

Καινούργιο

Natural Doctor Uroclear for urinary tract health 120veg.caps - ιδανικό για όσους υποφέρουν από ουρολοιμώξεις

Περισσότερες λεπτομέρειες

Συνήθως αποστέλλεται σε 1-2 εργάσιμες μέρες

Κωδικός site4572
Κάψουλες120 veg
Τεμάχια1
Περιέχει καθαρή D-Mannose (το ενεργό συστατικό του κράνμπερι σε καθαρή μορφή). Ιδανικό για όσους υποφέρουν από ουρολοιμώξεις.

Για ένα υγιές ουροποιητικό σύστημα

    Εκχύλισμα Μαννόζης
    Προστασία από συχνές ουρολοιμώξεις
    Από φυσικές πρώτες ύλες ανώτερης ποιότητας
    Χωρίς γλουτένη, μαγιά, γλυκαντικά, συντηρητικά, χρώματα ή άλλα χημικά συστατικά
    Παρασκευάζεται αποκλειστικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση με αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας

Αριθμός γνωστοποίησης ΕΟΦ: 105555/10-12-2014

 Κατηγορία προϊόντος: Φυσικό Συμπλήρωμα Διατροφής

Φυσιολογική δράση:  Φυσιολογική υποστήριξη υγιούς ουροποιητικού συστήματος.  

Που απευθύνεται και πως υποστηρίζει τον οργανισμό
Το Uroclear περιέχει D-μαννόζη, ένα απλό σάκχαρο φυσικής προέλευσης (μονοσακχαρίτης-εξόζη) που βρίσκεται σε αφθονία σε επιλεγμένα φρούτα, όπως το κράνμπερι (βακκίνιο το μακρόκαρπο). Η D-μαννόζη εμφανίζει εξαιρετικά χαμηλό μεταβολικό ρυθμό (δεν επηρεάζει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα) που έχει ως αποτέλεσμα η πλειονότητα της προσλαμβανόμενης μέσω της τροφής D-μαννόζη να απεκκρίνεται στα ούρα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όπου και συνεχίζει το ταξίδι της μέσω του ουρητήρα, της ουροδόχου κύστης και της ουρήθρας, εκτελώντας εκεί μια πολύτιμη υπηρεσία για την υποστήριξη και τη διατήρηση ενός υγιούς ουροποιητικού συστήματος πριν την έξοδό της από το σώμα.

Μελέτες υποστηρίζουν τον ρόλο της D-μαννόζης στην διατήρηση και υποστήριξη ενός υγιούς ουροποιητικού συστήματος, αναστέλλοντας την προσκόλληση των παθογόνων βακτηρίων στην επιφάνεια των επιθηλιακών κυττάρων του ουροποιητικού συστήματος, με τον εξής προτεινόμενο μηχανισμό δράσης: Το κυτταρικό τοίχωμα των βακτηρίων Escherichia coli που προκαλούν ουρολοίμωξη φέρουν στην επιφάνεια τους μικρές προεξοχές που περιέχουν σύνθετα μόρια που λέγονται λεκτίνες. Οι λεκτίνες είναι υπεύθυνες για την προσκόλληση των βακτηρίων στο τοίχωμα της ουροδόχου κύστης που έχει ως συνέπεια την μη απομάκρυνση των παθογόνων αυτών βακτηρίων μέσω των ούρων.

Η παρουσία της D-μαννόζης στο ουροποιητικό σύστημα βοηθά στον αποκλεισμό των θέσεων πρόσδεσης (δηλαδή των λεκτινών) των παθογόνων βακτηρίων με αποτέλεσμα τα βακτήρια υπεύθυνα για τις ουρολοιμώξεις να μην μπορούν πλέον να προσδεθούν στο κυτταρικό τοίχωμα της ουροδόχου κύστης και αναπόφευκτα να απεκκρίνονται με την ούρηση. Στην πραγματικότητα, η D-μαννόζη δεν σκοτώνει τα βακτήρια που είναι υπεύθυνα για τις ουρολοιμώξεις, απλά βοηθά στην απομάκρυνση τους.

Η D-μαννόζη εμφανίζεται περίπου 10 φορές πιο αποτελεσματική από ισοβαρή ποσότητα φρούτου κράνμπερι (σκόνη) στην απομάκρυνση των βακτηρίων E. coli από το τοίχωμα της ουροδόχου κύστης, βελτιώνοντας έτσι σε ποσοστό περισσότερο από 90% τις ουρολοιμώξεις που οφείλονται σε Ε. coli, μέσα σε 24-48 ώρες από την λήψη της D-μαννόζης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο φυσικός αυτό τρόπος αντιμετώπισης των ουρολοιμώξεων χωρίς χρήση αντιβιοτικών εξασφαλίζει και την απουσία ανθεκτικότητας των παθογόνων βακτηρίων σε αντιβιοτικά,προστατεύοντας έτσι τον οργανισμό στο μέλλον.

Το προϊόν μπορεί να αποτελέσει ιδανική λύση για υποστήριξη καταστάσεων κυστίτιδας και γενικά ουρολοιμώξεων που οφείλονται στο βακτήριο E.coli.

Ειδικότερα, η συμβολή του προϊόντος κρίνεται απαραίτητη σε:

    σύνδρομο του μέλιτος (γνωστό και ως κυστίτιδα της νεονύμφου)

    υποτροπιάζουσα κυστίτιδα

    ουρολοιμώξεις λόγω επέμβασης στο ουροποιητικό σύστημα (π.χ. καθετηριασμός ή η κυστεοσκόπηση)

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Περιεχόμενο: 120 φυτικές κάψουλες
Ενεργά συστατικά     Ανά δόση
 5 κάψουλες     Ανά ημερήσια δόση
3 επί 5 κάψουλες
   
       
D-Μαννόζη      2,5 gr

Οδηγίες χρήσης & Δοσολογία:

Λαμβάνετε 5 κάψουλες (= 1 δόση προϊόντος) με ένα ποτήρι νερό, τρείς (3) φορές ημερησίως, και για περίοδο έως και 1 εβδομάδα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να αδειάσετε το περιεχόμενο από κάθε κάψουλα και να το διαλύσετε σε νερό, γάλα ή άλλο μη όξινο χυμό. Σε περίπτωση επανάληψης της χρήσης του προϊόντος, ακολουθήστε τις ίδιες οδηγίες χρήσης. Να μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Άλλα συστατικά: στεατικό μαγνήσιο, φυτική κυτταρίνη (συστατικό κενής κάψουλας).
Περιεχόμενο: 120 φυτικές κάψουλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών αυτή τη στιγμή

Γράψτε μια κριτική

Natural Doctor Uroclear for urinary tract health 120veg.caps - ιδανικό για όσους υποφέρουν από ουρολοιμώξεις

Natural Doctor Uroclear for urinary tract health 120veg.caps - ιδανικό για όσους υποφέρουν από ουρολοιμώξεις

Natural Doctor Uroclear for urinary tract health 120veg.caps - ιδανικό για όσους υποφέρουν από ουρολοιμώξεις

Γράψτε μια κριτική

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία