Dr Hana's Nasopure Nasal decongestant kit (1 bot/4x3.75gr sac.) - το μόνο που ενώ καθαρίζει τη μύτη

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,25 €.


Προβολή Μεταφορικών

Please select your country and state (if not available please contact us immediately at info@zachospharmacy.gr)

Zachos Pharmacy

17,77 €

15,10 € Product Id: 4863

-15%

Λεπτομέρειες προϊόντος

4863

Καινούργιο

Dr Hana's Nasopure Nasal decongestant kit (1 bot/4x3.75gr sac.) - το μόνο που ενώ καθαρίζει τη μύτη

Introductory kit

Περισσότερες λεπτομέρειες

Συνήθως αποστέλλεται σε 1-2 εργάσιμες μέρες

Κωδικός site4863
Τεμάχια1 box (1 appliance with 4x3.75gr sachets) 1 κουτί (1 συσκευή με 4 φακελάκια 3,75γρ)

patend

Η μύτη είναι το φίλτρο του σώματος, που το προστατεύει από ασθένειες καθώς αναπνέουμε χιλιάδες λίτρα αέρα κάθε μέρα.

Ο ρινικός καθαρισμός παρέχει σημαντική άμυνα για τη διατήρηση της υγείας της μύτης, των ιγμορείων και των αυτιών. Οι ασθενείς που χρησιμοποιούν το Nasopure® σε καθημερινή βάση αναφέρουν ότι τους προσφέρει ανακούφιση και αναζωογόνηση. Γι’αυτούς, είναι μία τόσο αυτόματη συνήθεια όπως το βούρτσισμα των δοντιών και ταυτόχρονα τόσο αναζωογονητική όσο το καθημερινό ντους.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ NASOPURE®

Ορισμένοι κατασκευαστές συσκευών ρινικής πλύσης ισχυρίζονται ότι οι συσκευές τους καθαρίζουν αποτελεσματικά τις ρινικές κοιλότητες, αλλά το Nasopure® είναι το μόνο που ενώ καθαρίζει τη μύτη, ταυτόχρονα διευκολύνει τις ρινικές κοιλότητες να αποστραγγίζονται φυσικά. Αυτό καλείται «Nasopure® effect» («αποτέλεσμα του Nasopure®»).

Ο πιο αποτελεσματικός ρινικός καθαρισμός, η παράλληλη έκπλυση των μικρών τριχιδίων της μύτης που όταν καθαρίσουν μπορούν να λειτουργήσουν ξανά σαν φυσικά φίλτρα παρεμποδίζοντας την είσοδο στον οργανισμό των μικροβίων καθώς και η εφαρμογή του νόμου της φυσικής που καλείται «θεώρημα Bernoulli», εξηγούν γιατί το Nasopure® χαρακτηρίζεται από τον επιστημονικό κόσμο ως «το αποτελεσματικότερο, ασφαλέστερο, επιστημονικά τεκμηριωμένο σύστημα ρινικών πλύσεων».

Εφαρμογή του θεωρήματος του Bernoulli αποτελεί το παράδειγμα ενός γρήγορα κινούμενου ποταμού που παρασύρει ένα πιο αργό ποτάμι μέσα στη ροή του. Γι’ αυτό παρατηρούμε μικρά ρυάκια να παρασύρονται μέσα στη γρηγορότερα κινούμενη ροή των μεγάλων ποταμών. Το διάλυμα που εγχύεται από το Nasopure® στις ρινικές κοιλότητες είναι το ποτάμι που δημιουργείται κάθε φορά που καθαρίζεται η μύτη. Οι ρινικές κοιλότητες είναι στάσιμες λιμνούλες με πολύ μικρές εξόδους που τους επιτρέπουν να στραγγίζουν μέσα στην μύτη. Όταν το αλατούχο διάλυμα ρέει ανάμεσα από τις μικρές αυτές εξόδους, δημιουργεί χαμηλής πίεσης ροή η οποία παρασύρει προς τα έξω το περιεχόμενο των ιγμορείων (ρινικών κοιλοτήτων), ακριβώς όπως ένα γρήγορα κινούμενο ποτάμι θα παρέσυρε το νερό μιας μικρής λίμνης.

Θεώρημα Bernoulli

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του Nasopure® είναι ότι ο χρήστης ελέγχει την ασκούμενη πίεση στη συσκευή και την ταχύτητα της ροής του διαλύματος. Όταν  η ρινική κοιλότητα και τα αυτιά φλεγμαίνουν, ίσως χρειάζεται να πιέζεται πολύ ελαφρά η συσκευή ώστε να μην ερεθίζονται οι ήδη επιβαρυμένοι ιστοί. Για να εφαρμοσθεί το θεώρημα Bernoulli κατά τον ρινικό καθαρισμό είναι απαραίτητο να κατευθυνθεί η ροή του διαλύματος παράλληλα με τη βάση της ρινικής κοιλότητας ώστε να είναι δυνατό να ρέει το διάλυμα περνώντας από τα ρινικά ανοίγματα και να δημιουργεί διαφορική πίεση η οποία αποστραγγίζει το περιεχόμενο των παραρρίνιων κόλπων. Αν διοχετευθεί με μεγάλη ταχύτητα το διάλυμα προς τα επάνω, αντί για πίσω, στοχεύονται απ’ ευθείας οι πόροι των παραρρίνιων κόλπων, ο ρινοδακρυϊκός πόρος και η ευσταχιανή σάλπιγγα που ανήκουν στη ρινική κοιλότητα. Είναι σαν να κατευθύνει κανείς τη ροή του ορμητικού ποταμού ακριβώς στην είσοδο της μικρής λίμνης, κατάσταση η οποία όχι μόνο μπορεί να παρεμποδίσει την έξοδο της ροής, αλλά και να προκαλέσει παροδική αίσθηση δυσφορίας καθώς το υγρό σπρώχνεται με πίεση μέσα σε πολύ μικρή περιοχή (φαινόμενο που παρατηρείται κατά τη χρήση σύριγγας και άλλων συσκευών). Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο έχει σχεδιαστεί η συσκευή Nasopure® με τέτοιο τρόπο ώστε να διευκολύνεται η ροή προς την αποτελεσματική και πιο ασφαλή κατεύθυνση.

Ίσως δεν μπορεί ο καθένας να κατανοήσει το θεώρημα Bernoulli, αλλά είναι βέβαιο ότι όλοι θα μπορούσαν να επωφεληθούν από τον μοναδικό και επιστημονικά βασισμένο σχεδιασμό της συσκευής Nasopure®.

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών αυτή τη στιγμή

Γράψτε μια κριτική

Dr Hana's Nasopure Nasal decongestant kit (1 bot/4x3.75gr sac.) - το μόνο που ενώ καθαρίζει τη μύτη

Dr Hana's Nasopure Nasal decongestant kit (1 bot/4x3.75gr sac.) - το μόνο που ενώ καθαρίζει τη μύτη

Dr Hana's Nasopure Nasal decongestant kit (1 bot/4x3.75gr sac.) - το μόνο που ενώ καθαρίζει τη μύτη

Introductory kit

Γράψτε μια κριτική

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία