Ethereal Nature Carrot Tissue oil (Daucus Carota) 100ml - Καροτέλαιο έλαιο βάσης

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,25 €.


Προβολή Μεταφορικών

Please select your country and state (if not available please contact us immediately at info@zachospharmacy.gr)

Zachos Pharmacy

10,00 € Product Id: 4335

Λεπτομέρειες προϊόντος

4335

Καινούργιο

Ethereal Nature Carrot Tissue oil (Daucus Carota) 100ml - Καροτέλαιο έλαιο βάσης

Περισσότερες λεπτομέρειες

Σε απόθεμα

Περιεκτικότητα (ml)100
Κωδικός site4335
Τεμάχια1

Το λάδι του Καρότου (Carrot Tissue Oil) προέρχεται από την επεξεργασία ολόκληρου του καρπού του φυτού Daucus Carota - από το γνωστό μας δηλαδή καρότο. Πολλές φορές συγχέεται, λανθασμένα, με το αιθέριο έλαιο καρότου, που προέρχεται από τους σπόρους του καρότου.

To Καροτέλαιο είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε Beta-Carotene, σε αντιοξειδωτικά, σε βιταμίνες Α, B, C, D & E, καθώς και σε λιπαρά οξέα (κυρίως Petroselinic Acid). Για το λόγο αυτό, το Καροτέλαιο θεωρείται ένα από τα κορυφαία λάδια για την περιποίηση της επιδερμίδας. Ενυδατώνει, θρέφει και ταυτόχρονα συμβάλει αποφασιστικά στην ίαση και αναγέννηση της ταλαιπωρημένης και "γερασμένης" επιδερμίδας, καθώς και στην αναζωογόνηση των μαλλιών.

Το Καροτέλαιο χρησιμοποιείται σε αναρίθμητα προϊόντα καλλυντικής περιποίησης. Σε ενυδατικές και αντιρητιδικές κρέμες και lotion, σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών, καθώς και σε lip balms και σαπούνια. Λόγω του μοναδικού συνδυασμού Beta-Carotene και βιταμινών, το Καροτέλαιο χρησιμοποείται ευρέως σε προϊόντα after sun καθώς και σε καλλυντικά που απευθύνονται στη περιποίηση της ώριμης επιδερμίδας.

Το Καροτέλαιο που σας προσφέρουμε έχει βαθύ κόκκινο χρώμα (ενδεικτικό της ποιότητας του) και για το λόγο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως "φυσική χρωστική" στη παρασκευή σαπουνιών και άλλων προϊόντων μπάνιου. Λόγω του γεγονότος αυτού, σπάνια χρησιμοποιείται μόνο του - μπορεί να "λεκιάσει" την επιδερμίδα - συνήθως στα καλλυντικά χρησιμοποιείται σε ποσοστό 2-5% σε κάποιο προϊόν βάσης.

Χρησιμοποιήστε το λάδι Καρότου σε συνδυασμό με προϊόντα βάσης και αιθέρια έλαια. Αποτελεί ιδανικό συνθετικό των σπιτικων καλλυντικων και σαπουνιών σας - ειδικά για προϊόντα προσώπου όπως είναι οι ενυδατικές κρέμες, τα lip balms και τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Προτιμήστε το για τη περιποίηση της ξηρής, ταλαιπωρημένης και ώριμης επιδερμίδας.

Είναι 100% αγνό και δεν περιέχει χημικές ουσίες. Αποτελεί προϊόν εκχύλισης σε Ηλιέλαιο (infused).

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών αυτή τη στιγμή

Γράψτε μια κριτική

Ethereal Nature Carrot Tissue oil (Daucus Carota) 100ml - Καροτέλαιο έλαιο βάσης

Ethereal Nature Carrot Tissue oil (Daucus Carota) 100ml - Καροτέλαιο έλαιο βάσης

Ethereal Nature Carrot Tissue oil (Daucus Carota) 100ml - Καροτέλαιο έλαιο βάσης

Γράψτε μια κριτική

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία