Μπορείτε να πληρώσετε τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα zachospharmacy.gr με τους παρακάτω 4 τρόπους.

 

1. Πληρωμή μέσω Winbank με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε ασφαλή server της Τράπεζα Πειραιώς  με  υψηλή  ασφάλεια και μέσω κρυπτογραφημένης σύνδεσης. Κανένας αριθμός πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας δεν αποθηκεύεται στο server του zachospharmacy.gr διασφαλίζοντας έτσι την μέγιστη ασφάλειά σας.

Γίνονται δεκτές πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard, χρεωστικές κάρτες Visa καθώς και προπληρωμένες κάρτες όλων των τραπεζών.

 VisaMastercardΠειραιώς WinbankΠροπληρωμένη κάρτα αγορών WeBuy

 

Verified by VISAVerified by VISA & MasterCard SecureCode

2 νέες Υπηρεσίες απο την Visa & MasterCard που εξασφαλίζουν την πιστοποίηση του πληρωτή μέσω  του πρωτοκόλλου 3D-Secure ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο χρήσης της κάρτας απο τον μη κάτοχο της κατά την διάρκεια μιας online συναλλαγής με ένα e-shop. Mόλις ενεργοποιήσετε την κάρτα σας για μια online πληρωμή η κάρτα σας θα αναγνωριστεί απο τα καταστήματα που υποστηρίζουν αυτή την υπηρεσία και θα MasterCard SecureCodeεμφανιστεί ένα παράθυρο απο τον εκδότη της κάρτας σας που θα σας ζητήσει να βάλετε τον κωδικό (password) της Visa Verified η της MasterCard. Mόλις εισάγετε τον κωδικό σας το σύστημα επιβεβαιώνει την ταυτότητά σας και ολοκληρώνει την συναλλαγή. Στα online e-shop που δεν υποστηρίζουν αυτές τις υπηρεσίες, οι κάρτες σας λειτουργούν σαν τις απλές κάρτες Visa η MasterCard.

 

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα ενημερωθείτε για το ακριβές ποσό που θα πρέπει να καταθέσετε σε έναν από τους διαθέσιμους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Στην κατάθεση μη ξεχάσετε να αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας σας. Μετά στείλτε μας την ημερομηνία και τον αριθμό συναλλαγής στο info@zachospharmacy.gr  και η παραγγελία σας θα εκτελεστεί άμεσα.

Για τη δική σας ευκολία διαθέτουμε τους εξής τραπεζικούς λογαριασμούς:

Τράπεζα Eurobank

Αριθμος λογαριασμου : 0026.0183.22.0200123744
IBAN :  GR8302601830000220200123744
Δικαιούχος : Ζάχος Ευάγγελος του Κλεόβουλου

Τράπεζα Πειραιώς

Αριθμος λογαριασμου : 5224-060294-716
IBAN : GR27 0172 2240 0052 2406 0294 716
Δικαιούχος : Ζάχος Ευάγγελος του Κλεόβουλου

4. Αντικαταβολή

Θα παραλάβετε την παραγγελία σας και θα πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της courier.
Υπάρχει πλέον προνομιακή τιμή 3,40 σε όλη τη χώρα με την ACS.