Reduced price! Superfoods Eubias Chlorella 50caps - Χλωρέλλα πολύ θρεπτική τροφή, με ισχυρή αποτοξινωτική δράση

Superfoods Chlorella Detoxification 30caps - Χλωρέλλα πολύ θρεπτική τροφή, με ισχυρή αποτοξινωτική δράση

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,25 €.


Προβολή Μεταφορικών

Please select your country and state (if not available please contact us immediately at info@zachospharmacy.gr)

Zachos Pharmacy

15,56 €

13,23 € Product Id: 2137

-15%

Λεπτομέρειες προϊόντος

2137

Καινούργιο

Superfoods Chlorella Detoxification 30caps - Χλωρέλλα πολύ θρεπτική τροφή, με ισχυρή αποτοξινωτική δράση

Chlorella αποβάλλει τα βαριά μέταλλα

 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Κωδικός site2137
Κάψουλες30
Τεμάχια1

Το φύκι Χλωρέλλα (πράσινη άλγη) (πηγή Wiki) ανήκει στους παλαιότερους φυτικούς οργανισμούς του πλανήτη.

Η υψηλή περιεκτικότητά του σε χλωροφύλλη (περιέχει τις πράσινες φωτοσυνθετικές χρωστικές ουσίες χλωροφύλλη -α και χλωροφύλλη -β στους χλωροπλάστες του) το καθιστούν μια πολύ θρεπτική τροφή, με ισχυρή αποτοξινωτική δράση.

Έχει αποδειχθεί ότι τα ενεργά μόρια χλωροφύλλης δρουν ως φυσικά καθαρτικά που απομακρύνουν τις περιττές και βλαβερές ουσίες από τον οργανισμό, ευνοώντας την καλή λειτουργία των νεφρών, του ήπατος και του εντέρου, αλλά και την καλή κυκλοφορία του αίματος.

Επιπλέον, συμβάλλουν στην αποβολή των βαρέων μετάλλων από το σώμα, χωρίς να επηρεάζονται τα επίπεδα σιδήρου στο αίμα.

Το προϊόν Χλωρέλλα EUBIAS™ αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για την «κάθαρση» του οργανισμού, ενώ η πλούσια σε νουκλεϊνικά οξέα σύνθεσή του αντιτάσσεται στην πρόωρη γήρανση, χαρίζοντάς σας ομορφιά και ευεξία.

Η αντιοξειδωτική ικανότητα της χλωρέλλας αλλά και της χλωροφύλλης που περιέχει επιδρά θετικά στον οργανισμό.

Νέα οφέλη από την Χλωρέλλα ! 

Καλυτέρευση και μείωση των συμπτωμάτων της ελκώδους κολίτιδας 

Βοηθά η Χλωρέλλα το δέρμα και την απόχρωσή του ?

Οι επιπτώσεις της γήρανσης στο δέρμα μας είναι συχνά ορατές με τη μορφή των ρυτίδων του προσώπου, τις ευρυαγγείες στα πόδια και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Οι ρυτίδες συμβαίνουν γιατί λόγω της ηλικίας υπάρχει μία μείωση στο πάχος, στην σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος.  Οι ευρυαγγείες στα πόδια ή οι μαύροι κύκλοι των ματιών μπορεί να σχετίζονται με προβλήματα κυκλοφορίας στα μικρότερα αιμοφόρα αγγεία στο σώμα.  Η Χλωρέλλα, μια πράσινη άλγη του γλυκού νερού, έχει αποδειχθεί ότι επηρεάζει θετικά τους παράγοντες που οδηγούν σε αυτές τις ανεπιθύμητες αλλαγές.  Επίσης, έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει τις αντιαισθητικές δερματικές αλλαγές, ενώ βοηθά και στην προστασία από τις επιβλαβείς ηλιακές ακτίνες.

Βελτιώνεται η σφριγηλότητα του δέρματος

Μια μελέτη από το Codif – International στη Γαλλία έδειξε ότι κρέμα που περιέχει 1 τοις εκατό εκχύλισμα Χλωρέλλας αυξάνει τη σφριγηλότητα του δέρματος. Λειτουργεί στην εξωτερική στιβάδα, καθώς και στα υποκείμενα στρώματα του δέρματος και είναι πολύ σημαντική η διασταύρωση μεταξύ των δύο στρωμάτων. Χρησιμοποιήθηκε μια ποσότητα από αυτό πάνω στο δέρμα για να προσδιοριστεί η σφριγηλότητα και η απόχρωσή του δέρματος σε αυτούς που χρησιμοποιούν Χλωρέλλα σε κρέμα σε σύγκριση με το  άτομα ελέγχου. Το σφαιρίδιο μετρήθηκε ως προς το πόσο μια κοιλότητα δημιουργήθηκε στο δέρμα και πόσο το δέρμα την απορρόφησε.  Η Χλωρέλλα προκάλεσε μετρήσιμη βελτίωση όταν χρησιμοποιούταν επί 84 ημέρες.

Βελτίωση Κυκλοφορίας

Κλινικές μελέτες έδειξαν ότι η Chlorella vulgaris βελτίωσε στο 1 τοις εκατό εμφανώς το μέγεθος και το κόκκινο χρώμα των ευρυαγγειών. Μετά από 84 ημέρες, η μέση μείωση στην ερυθρότητα ήταν 25 τοις εκατό.  Επίσης αυξήθηκε η καθαρότητα και μειώθηκε ο χρωματισμός  του δέρματος, με αποτέλεσμα την μείωση της εμφάνισης των μαύρων κύκλων των ματιών.

Άλλες δερματολογικές παθήσεις

Η Χλωρέλλα μειώνει την ταχεία ανάπτυξη των αιμοφόρων αγγείων. 

Αυτό είναι σημαντικό για διάφορες συνθήκες του δέρματος, συμπεριλαμβανομένης της ψωρίασης, η οποία περιλαμβάνει υπερβολικό σχηματισμό νέων αγγείων, και της ροδόχρου ακμής, η οποία περιλαμβάνει οίδημα προσώπου, ερυθρότητα του δέρματος και αυξημένη διαστολή των επιφανειακών αιμοφόρων αγγείων.  

Μία άλλη κλινική εφαρμογή είναι η θεραπεία των κιρσών.

Η διόρθωση αυτών των καταστάσεων συνήθως περιλαμβάνει φαρμακευτική αγωγή ή ακόμη και χειρουργικές επεμβάσεις, η δοκιμή της Χλωρέλλας πριν προχωρήσετε με πιο δραστικά μέτρα μπορεί να αξίζει.

Βιταμίνες, μέταλλα και προστασία από την ακτινοβολία UV

Η Χλωρέλλα περιέχει περισσότερες από 20 βιταμίνες και μέταλλα, μεταξύ των οποίων είναι το β-καροτένιο, το οποίο την καθιστά ιδιαίτερα πολύτιμη για την παροχή αποτελεσματικής διατροφή του δέρματος. 

 Το β-καροτένιο μπορεί να προσφέρει προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. 

 Η Χλωρέλλα περιέχει επίσης σίδηρο, ιώδιο, ψευδάργυρο, λυσίνη και τα απαραίτητα λιπαρά οξέα.  

Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα είναι υπεύθυνα για την υγεία των κυτταρικών μεμβρανών, οι οποίες δεν είναι μόνο ότι δρουν ως φραγμοί στις επιβλαβείς ουσίες, αλλά επίσης χρησιμοποιούνται  και ως περάσματα για τα θρεπτικά συστατικά ώστε να περάσουν μέσα και έξω και ως είσοδο και έξοδο για τις βλαβερές ουσίες» λέει η Ann Yelmokas McDermott , Ph.D. , διατροφολόγος στο Jean Mayer USDA  Human Nutrition Research Center on Aging at Tufts στο πανεπιστήμιο της Βοστώνης .

Αναφορές:

•             Personal Care Magazine: Effects of Chlorella Extract on Skin

•             In-Cosmetics: Dermochlorella Scientific Report

•             Skincare news: Unveiling Clear Skin the Natural Way

Πηγή :http://www.superfoods.gr/holistic_life/%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%AC-%CE%B7-%CF%87%CE%BB%CF%89%CF%81%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%AD%CF%81%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%87%CF%81/

30 κάψουλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών αυτή τη στιγμή

Γράψτε μια κριτική

Superfoods Chlorella Detoxification 30caps - Χλωρέλλα πολύ θρεπτική τροφή, με ισχυρή αποτοξινωτική δράση

Superfoods Chlorella Detoxification 30caps - Χλωρέλλα πολύ θρεπτική τροφή, με ισχυρή αποτοξινωτική δράση

Superfoods Chlorella Detoxification 30caps - Χλωρέλλα πολύ θρεπτική τροφή, με ισχυρή αποτοξινωτική δράση

Chlorella αποβάλλει τα βαριά μέταλλα

 

Γράψτε μια κριτική

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία