Ometatron Netra (The natural pill of love) 1pill - Το φυτικό χάπι του έρωτα (1χάπι)

1 Κριτική Write a review

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


Προβολή Μεταφορικών

Please select your country and state (if not available please contact us immediately at info@zachospharmacy.gr)

Zachos Pharmacy

6,89 €

5,99 € Product Id: 3273

-13%

Λεπτομέρειες προϊόντος

3273

Καινούργιο

Ometatron Netra (The natural pill of love) 1pill - Το φυτικό χάπι του έρωτα (1χάπι)

Περισσότερες λεπτομέρειες

Σε απόθεμα

Κωδικός site3273
Δισκία1
Τεμάχια1 box (1pill) , 1 κουτί (1χάπι)

Το φυτικό χάπι του έρωτα χωρίς παρενέργειες, ένα ανδρικό μυστικό στην τσέπη σας, νίωστε την σιγουριά των 40 ωρών δράσης και αυτοπεποίθηση στην ερωτική επαφή. Προσφέρετε στο σώμα σας την ενέργεια και τη δύναμη της ζωής στην ερωτική επιθυμία.

Αντενδείξεις: Δεν έχουν καταγραφεί. 

L-ARGININE

Η αργινίνη θεωρείται ένα ημι-απαραίτητο αμινοξύ, επειδή ακόμα και αν το σώμα φυσιολογικά παράγει αρκετό από αυτό, η συμπληρωματική χορήγηση είναι μερικές φορές απαραίτητη. Για παράδειγμα άνθρωποι με πρωτεϊνικό υποσιτισμό, υπερβολική πρόσληψη λυσίνης, εγκαύματα και μολύνσεις μπορεί  να μην έχουν αρκετή αργινίνη. Συμπτώματα έλλειψης αργινίνης περιλαμβάνουν φτωχή θεραπεία τραυμάτων, απώλεια μαλλιών, εξανθήματα, δυσκοιλιότητα και λιπώδες ήπαρ. Η αργινίνη βρίσκεται στα κρέατα, στους ξηρούς καρπούς, στο γάλα, στο τυρί και στα αυγά.

Η αργινίνη είναι απαραίτητη για τον μεταβολισμό της αμμωνίας που παράγεται από τη διάσπαση των πρωτεϊνών. Επίσης χρησιμοποιείται, για να μεταφέρει το άζωτο που χρησιμοποιείται στον μεταβολισμό των μυών. Είναι ένα από τα μπόντυ μπίλντινγκ αμινοξέα και επίσης επηρεάζει διάφορες ορμονικές λειτουργίες. Έχει φανεί ότι διεγείρει τον αδένα της υπόφυσης να παράγει και να εκκρίνει ανθρώπινη αυξητική ορμόνη σε νέους άνδρες σε δόση μεγαλύτερη των τριών γραμμαρίων την ημέρα.

Η ανθρώπινη αυξητική ορμόνη βοηθά στο κτίσιμο των μυών, οδηγεί σε αυξημένη μυϊκή δύναμη και τόνο και ενισχύει τον μεταβολισμό του λίπους (αυξάνει το κάψιμο των λιπών), που βοηθά στην απώλεια βάρους. Η αυξητική ορμόνη γενικά φαίνεται ότι αυξάνει τον μεταβολισμό και την ενέργεια. Η αργινίνη έχει θετική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα, διεγείροντας τη δραστηριότητα του θύμου και επίσης βοηθά το σώμα να θεραπευτεί από τραύματα.

Η πιθανή δράση της L-arginine στο να επισκευάζει τα τραύματα είναι λόγω του ρόλου της να σχηματίζει L-proline, ένα αμινοξύ που είναι απαραίτητο για τη σύνθεση του κολλαγόνου. Μερικές έρευνες έχουν δείξει ότι υψηλές δόσεις L-arginine αυξάνουν την ανδρική γονιμότητα αυξάνοντας την παραγωγή και την κινητικότητα του σπέρματος. Η αργινίνη έχει ενδιαφέρον στη σχέση της με ένα αέριο, το μονοξείδιο του αζώτου, που βρίσκεται σε όλο το σώμα. Η αργινίνη είναι το πρωταρχικό συστατικό που χρησιμοποιείται ως βάση για τον σχηματισμό μονοξειδίου του αζώτου. Όποτε το σώμα ενεργοποιεί το ένζυμο nitric oxide synthase να μετατρέψει την υπερβολική αργινίνη σε κιτρουλίνη (ένα άλλο αμινοξύ), παράγεται μονοξείδιο του αζώτου. Αυτή η δραστηριότητα συμβαίνει κυρίως στο συκώτι. Η ενθάρρυνση του σχηματισμού μονοξειδίου του αζώτου από υψηλά επίπεδα αργινίνης του ήπατος έχει ερευνηθεί από μερικούς ερευνητές ως μια μέθοδος που βοηθά να ρυθμιστεί η πίεση του αίματος και να βελτιωθεί η ανδρική ανικανότητα, επειδή και τα δύο χρειάζονται χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων και το μονοξείδιο του αζώτου μπορεί να παράγει αυτό το αποτέλεσμα.

Στο σώμα η αργινίνη χρησιμοποιείται, για να παρακευάσει μονοξείδιο του αζώτου, που μειώνει τη δυσκαμψία των αιμοφόρων αγγείων, αυξάνει τη ροή του αίματος και βελτιώνει τη λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων. Ωστόσο η αργινίνη δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται μετά από καρδιακή προσβολή. Η αργινίνη αφ’ εαυτής (όχι το μονοξείδιο του αζώτου που παράγει) μειώνει τη χοληστερίνη πολύ πιο αποτελεσματικά από οποιοδήποτε άλλο αμινοξύ.

Καθημερινές δόσεις των 6-17 γραμμαρίων την ημέρα έχουν μειώσει την LDL χωρίς να μειώνουν την ευεργετική HDL, και το κάνουν αυτό χωρίς παρενέργειες. Εμποδίζει επίσης τον σχηματισμό θρόμβων στο αίμα που μπορεί να οδηγήσει σε έμφραγμα και εγκεφαλικό. Οι bodybuilders μπορούν να παίρνουν L-arginine μαζί με L-ortnithine για τις επιδράσεις τους στο κτίσιμο των μυών. Πρόσφατη έρευνα έχει δείξει ότι η L-arginine και η L-lysine μαζί έχουν παρόμοιο αποτέλεσμα πιθανόν σε χαμηλότερες δόσεις. Η συμπληρωματική χορήγηση L-arginine σε δόση των 4 γραμμαρίων καθημερινά ήταν επιτυχής στη βελτίωση της γονιμότητας στους άνδρες αυξάνοντας την κινητικότητα του σπέρματος. Η αργινίνη έχει χρησιμοποιηθεί για τη στυτική δυσλειτουργία στους άνδρες.

Η αργινίνη θεωρείται ότι ενισχύει τη δράση του μονοξειδίου του αζώτου, που χαλαρώνει τους μύες που περικυκλώνουν τα αιμοφόρα αγγεία του πέους. Ως αποτέλεσμα τα αιμοφόρα αγγεία στο πέος διαστέλλονται, αυξάνοντας τη ροή του αίματος, που βοηθά να διατηρείται μια στύση. Η αργινίνη χρησιμοποιείται, για να παρασκευάσει μονοξείδιο του αζώτου. Σε μια μελέτη 50 άνδρες με στυτική δυσλειτουργία πήραν είτε 5 γραμμάρια L-arginine την ημέρα είτε placebo. Μετά από έξι εβδομάδες περισσότεροι άνδρες στην ομάδα της L-arginine είχαν βελτίωση σε σύγκριση με αυτούς που πήραν placebo. Η αργινίνη χρησιμοποιείται επίσης για σεξουαλική δυσλειτουργία στις γυναίκες.

Η L-arginine είναι συνήθως καλά ανεκτή σε δόσεις των 3 με 6 γραμμαρίων. Δόση 3 με 4 γραμμαρίων καθημερινά χρειάζεται για την επίτευξη της αυξητικής ορμόνης. Η L-arginine και η L-ornithine ή η L-arginine και η L-lysine μπορούν να λαμβάνονται συμπληρωματικά σε δόσεις των 500 με 1000 mg η κάθε μία δυο φορές την ημέρα ή 1000 με 1500 mg η κάθε μία πριν τον ύπνο. Για τη βελτίωση της ανδρικής γονιμότητας προτείνεται δόση δύο γραμμαρίων L-arginine δυο φορές την ημέρα.

Η συμπληρωματική χορήγηση δεν θα πρέπει να γίνεται συνεχώς για μεγάλη περίοδο. Προτείνεται να χρησιμοποιείται για δυο με τρεις εβδομάδες με ένα διάλειμμα μιας με δυο εβδομάδων. Ένα ισορροπημένο συμπλήρωμα αμινοξέων μπορεί επίσης να χρησιμοποιείται.

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ 1. Braverman E.R., Pfeifer C., Blum K., Smayda R., The Healing Nutrients Within, 2010 2. Erdmann R., The Amino Revolution, 1989 3. Fried R., Merrell W., Thornton J., The Arginine Solution: The First Guide to America’s New Cardio-Enhancing Supplement 4. Jacobs N.L., Arginine Amino Acid, 2011 5. Wright T., Move over Viagra: an overview of the latest on sexual function nutraceuticals.(Maca, Horny goat weed, L-Arginine), Nutraceuticals World, 5, 6, 48(3), Jun. 2002

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το Netra είναι ένα νέο φυσικό προϊόν, που υποστηρίζει μια καλύτερη στύση και αυτό σημαίνει καλύτερο σεξ. Το Netra είναι για πιο εντατική σεξουαλική απόλαυση για τον άνδρα και θετικές επιπτώσεις επίσης και για τη γυναίκα

Το Netra είναι ισχυρό και αποτελεσματικό έχει ενισχυθεί η δράση του με ενζυματικους μηχανισμούς.
Netra είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής και δεν υπάρχει καμία ανάγκη για ιατρική συνταγή
Netra είναι ένα one-time χάπι. Σε αντίθεση με πολλά άλλα παρασκευάσματα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα χάπι περίπου μία ώρα πριν. ίσως και μιάμιση ώρα
Netra αποτελείται μόνο από φυσικά συστατικά. Η Θετική επίπτωση στον ανδρισμό είναι γνωστή εδώ και αιώνες.
Netra είναι ένα φυσικό προϊόν που βοηθά στη βελτίωση της στύσης και την ενίσχυση της λίμπιντο του ανθρώπου. Η βοτανικό εκχύλισμα Epimedium πού περιέχει, έχει θετική επίδραση στην κυκλοφορία του αίματος, αλλά μπορεί επίσης να βελτιώσει τη μνήμη και τη συγκέντρωση. L-αργινίνη έχει θετική επίδραση στη σεξουαλική δραστηριότητα, τη σεξουαλική όρεξη και την στύση. Υποστηρίζει επίσης την τακτική κυκλοφορία του αίματος.
Netra είναι το καλύτερο συμπλήρωμα διατροφής για την περιπτώσεις διαταραχής της στύσης.

Mε το Netra η σεξουαλική ζωή σας θα ξαναγεννηθεί!

Δεν χρειάζεται να αποφεύγετε το σεξ και δεν θα είστε πλέον υπό την πίεση της χαμηλής απόδοσης. Γίνετε ένας ήρωας στο κρεβάτι!

Urtica Dioica 

Αυξάνει την τεστοστερόνη και ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος.

Octacosanol

Περιέχεται στο έλαιο των φύτρων σίτου, η οποία είναι μία από τις καλύτερες πηγές της βιταμίνης Ε. Είναι ένα πολύτιμο μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής. Μπορεί επίσης να βρεθεί σε δημητριακά ολικής αλέσεως, ξηρούς καρπούς, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και

Coffein

Ονομασμένος μετά την φυτά Coffea arabica, είναι ένα αλκαλοειδές, που διεγείρει θετικά το κεντρικό νευρικό σύστημα και στην καρδιά.

Ανήκει στην ομάδα των πουρίνης, μεθυλ παράγωγο ξανθίνης που περιλαμβάνει θεοβρωμίνη (σοκολάτα) και η θεοφυλλίνη (ουσία βρογχοδιασταλτικού χαλάρωσης βρογχικών μυών).

Στους ανθρώπους ενεργεί καφεΐνη σαν ένα διεγερτικό του κεντρικού νευρικού συστήματος (ΚΝΣ), καταστέλλει προσωρινά κόπωση και επιφέρει εγρήγορση.

Επιδράσεις της καφεΐνης στον άνθρωπο.
Απορροφάται καλά στο στομάχι και το λεπτό έντερο, σακχάρου στο αίμα είναι υψηλότερη για 45 έως 60 λεπτά μετά την κατάποση. Στην κυκλοφορία του αίματος έχει διακριτές επιδράσεις. Είναι γνωστό για την διεγερτική δράση της στην δραστηριότητα του εγκεφάλου, αλλά έχει επίσης πολλές άλλες επιδράσεις. Αυξάνει την πίεση του αίματος και την παραγωγή του οξέος στο στομάχι, την επιτάχυνση παλμού, βελτιώνει τη χρησιμοποίηση των αποθεμάτων λίπους και λιπαρών οξέων που απελευθερώνεται στην κυκλοφορία του αίματος. Αυτές οι επιδράσεις μπορεί να διαρκέσουν από μερικές ώρες έως και δώδεκα ώρες, αλλά μετά από τέσσερις ημέρες της τακτικής χρήσης, το σώμα γίνεται ανθεκτικό. Έτσι, ακόμη και αν στην αρχή καφεΐνη δημιουργεί αύξηση της αρτηριακής πίεσης και η καρδιά χτυπά πιο γρήγορα, μετά απο κανονική εφαρμογή καμία αλλαγή θα γίνεται εμφανής.

L-αργινίνη

Αργινίνη είναι μία από τα ημι-απαραίτητα αμινοξέα (δηλ., αμινοξέα ότι ο οργανισμός υπό ορισμένες συνθήκες από μόνες τους δεν μπορούν να παράγουν σε επαρκείς ποσότητες – αυτή η κατάσταση συμβαίνει τυπικά κατά τη διάρκεια περιόδων ανάπτυξης, αυξημένη σωματική άσκηση, ασθένεια, κ.λπ.).

Ενισχύει τη σεξουαλική εμπειρία:

Το αμινοξύ αργινίνη είναι εντελώς μοναδική και αναντικατάστατή ουσία φορέας υπεύθυνος για την μεταφορά του οξειδίου του αζώτου και την άμεση έκκριση της αυξητικής ορμόνης (GH στέκεται -. Από την αγγλική αυξητική ορμόνη). Μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) στο ανθρώπινο σώμα δημιουργήθηκε πρωτίστως από αργινίνη – επαρκή νιτρικού οξειδίου είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της βατότητας των αιμοφόρων αγγείων (αγγειοδιασταλτικές επιδράσεις, αγγειοδιαστολή), ανέγερση στήριξης και της γονιμότητας των ανδρών.

Υψηλότερες Nitric Oxide προκαλώντας τη ροή του αίματος στους μυς τέλεια (συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής), βελτίωση της στυτικής ικανότητας και σεξουαλική εμπειρία, Βελτιώνει την παροχή προς την καρδιά και τον εγκέφαλο του οξυγόνου, αυξάνει τη ροή του αίματος στα muscles.Conducted μελέτες έχουν δείξει θετική επίδραση της χορήγησης της L-αργινίνη στους άνδρες: Aυξάνουν την παραγωγή σπέρματος, βελτιώσουν την στυτική ικανότητα και την σεξουαλική λίμπιντο.

Για τις γυναίκες σε αυτή την άποψη είναι η χρήση της αργινίνης, δινει αυξημένη σεξουαλική διέγερση.

Πόσο καιρό παίρνει μέχρι το Netra αρχίσει να λειτουργεί;

Κάθε σώμα είναι λίγο διαφορετικό, γι “αυτό δεν μπορώ να σας πω πόσο γρήγορα το Netra θα λειτουργήσει σε σας. Στις δοκιμές που έχουμε κάνει ο μέσος χρόνος το Netra άρχισε να εργάζεται ήταν μετά από 36 λεπτά. πάντως εμείς συνιστούμε 1 η 1,30 ώρα πριν από την επαφή.

Πώς θα ξέρω ότι το Netra άρχισε να εργάζεται;

Το Netra. Προκαλεί και εξασφαλίζει καλύτερη σωματική και ψυχική αντίδραση στη σεξουαλική παρόρμηση και ως εκ τούτου θα απολαύσετε μια ισχυρότερη και πιο μακροχρόνια ανέγερση σε σεξουαλική διέγερση.

Πόσο διαρκεί το Netra ;

το Netra είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής, που συμβάλλει στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της σεξουαλικής όρεξης. Εάν πάρετε ένα χάπι το πρωί, θα σας βοηθήσει επίσης να έχετε μια καλύτερη στύση το βράδυ. θα μπορεί να κρατήσει πάνω από 30 ώρες , αλλά συνιστώ να το παίρνει κανείς μακριά από το φαγητό για καλυτέρα αποτελέσματα και σίγουρα μια με μιάμιση ώρα πριν από την επαφή

Είναι φάρμακο το Netra;

Όχι! Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για συνταγή και περιέχει μόνο ασφαλή φυτικά συστατικά. Με την τακτική χρήση του το Netra Θα βελτιωθεί η κυκλοφορία του αίματός σας, το οποίο θα βελτιώσει επίσης τη σεξουαλική λίμπιντο σας.

ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΑΠΙΑ

Παρόμοιο είδος με ίδιο συστατικό

Παρόμοιο είδος πατήστε εδώ!

Παρόμοιο είδος 

grade 
2018-12-15

Σούπερ!!

Πάρα πολύ καλό με διάρκεια. Συνίσταται ανεπιφύλακτα...

  • 1 στους 1 άνθρωποι βρήκαν την κριτική του χρήσιμη.

Γράψτε μια κριτική

Ometatron Netra (The natural pill of love) 1pill - Το φυτικό χάπι του έρωτα (1χάπι)

Ometatron Netra (The natural pill of love) 1pill - Το φυτικό χάπι του έρωτα (1χάπι)

Ometatron Netra (The natural pill of love) 1pill - Το φυτικό χάπι του έρωτα (1χάπι)

Γράψτε μια κριτική

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία