Dynamic Enzymes Lipase-HP Plus 90 caps - Υποστηρίζει την πλήρη πέψη των λιπών που βρίσκονται σε φυτικές και ζωικές τροφές

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 4 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 4 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,00 €.


Προβολή Μεταφορικών

Please select your country and state (if not available please contact us immediately at info@zachospharmacy.gr)

Zachos Pharmacy

49,82 €

45,83 € Product Id: 3694

-8%

Λεπτομέρειες προϊόντος

3694

Καινούργιο

Dynamic Enzymes Lipase-HP Plus 90 caps - Υποστηρίζει την πλήρη πέψη των λιπών που βρίσκονται σε φυτικές και ζωικές τροφές

Για σωστή πέψη των λιπών

Περισσότερες λεπτομέρειες

Συνήθως αποστέλλεται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες

Κωδικός site3694
Κάψουλες90
Τεμάχια1

Υποστηρίζει την πλήρη πέψη των λιπών που βρίσκονται σε φυτικές και ζωικές τροφές. Προάγει την απορρόφηση των σημαντικών λιπαρών οξέων όπως τα Ω3, Ω6 και Ω9.

Ποια είναι τα αγαπημένα σας τρόφιμα; Όταν αυτή η ερώτηση τίθεται, οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται αμέσως κάτι επιεικής, αλμυρό … και λιπαρό. Φυσικά, βρίσκουμε τα παρηκμασμένα τρόφιμα νόστιμα και ακαταμάχητα, αλλά συχνά αρνούμαστε αυτά τα τρόφιμα επειδή τείνουν να βρίσκονται στην ανθυγιεινή πλευρά. Στα νειάτα μας, καταναλώναμε τα τρόφιμα που αγαπήσαμε χωρίς να δίνουμε σημασία. Ωστόσο, καθώς ωριμάζουμε, αρχίζουμε να χάνουμε την ικανότητα να χωνεύουμε λιπαρά τρόφιμα τόσο αποτελεσματικά όσο κάναμε στα νειάτα μας … ακόμη και όταν τρώμε μόνο με μετριοπάθεια. Η κύρια πηγή του ενζύμου πέψης λιπών, η λιπάση, παράγεται από το πάγκρεας. αλλά με την ηλικία η φυσική παραγωγή καθίσταται ανεπαρκής. Χωρίς την σωστή πέψη των λιπών που τρώμε, τα λίπη δεν διασπώνται σε απαραίτητα λιπαρά οξέα και επομένως δεν μπορούν να απορροφηθούν από το σώμα μας για να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά για ζωτικές λειτουργίες. Είτε τα λίπη που καταναλώνουμε είναι με τη μορφή φυτικών ελαίων σε πατάτες τηγανιτές, ωμέγα-3 ιχθυέλαια από συμπληρώματα ή το σούσι που είχαμε για δείπνο, πρέπει να κατανεμηθούν σωστά. Τα σωστά αφομοιωμένα λίπη παραμένουν στο σώμα και προκαλούν όλεθρο στο πεπτικό μας σύστημα. Ως αποτέλεσμα της ανεπαρκούς παραγωγής λιπάσης, υποφέρουμε από συμπτώματα όπως φούσκωμα, υπερβολικά αέρια, λιπαρά κόπρανα (Steatorrhea), διάρροια και ανεπιθύμητη αύξηση βάρους. Γιατί πρέπει να φοβόμαστε τα τρόφιμα που αγαπάμε; Τώρα μπορείτε να απολαύσετε τα τρόφιμα που αγαπάτε με το Eat-EZ Lipase Plus!

Το Eat-EZ Lipase Plus είναι ένα ισχυρό συμπλήρωμα πεπτικών ενζύμων που αναπληρώνει το σώμα μας με ένζυμα που παράγουμε φυσικά στο στομάχι, τους σιελογόνους αδένες και το πάγκρεας. παρέχοντας ένα από τα ισχυρότερα προϊόντα λιπάσης στην αγορά. Οι βιοχημικοί μας έχουν σχεδιάσει μια κορυφαία φόρμουλα με συμπαράγοντα μέταλλα και βιταμίνες, καθώς και μια ποικιλία φυσικών πεπτικών ενζύμων για την ενίσχυση του πεπτικού μας συστήματος για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη πέψη του λίπους.

Ποιος χρειάζεται Eat-EZ Lipase Plus;

Το Eat-EZ  Lipase Plus σχεδιάστηκε εξειδικευμένα για όσους καταναλώνουν λίπη στη διατροφή τους – που είναι όλοι μας! Το σώμα μας είναι μια απίστευτη μηχανή και όπως κάθε μηχανή, το σώμα μας αρχίζει να επιβραδύνεται με το χρόνο. Καθώς μεγαλώνουμε, τα όργανα μας σταματούν να λειτουργούν όπως κάποτε. Το πάγκρεας μας, για παράδειγμα, είναι ένα από αυτά τα όργανα που αρχίζουν να χάνουν την αποτελεσματικότητα με το χρόνο. Το πάγκρεας αποτελεί σημαντική πηγή παραγωγής λιπάσης. Μετά την παραγωγή, η λιπάση απελευθερώνεται στο λεπτό έντερο για να διασπάσει τα λίπη που τρώμε ώστε να μπορεί να απορροφηθεί από το λεπτό έντερο. Η παράκαμψη αυτής της διαδικασίας πέψης και απορρόφησης λιπών έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του σωματικού βάρους, τη φούσκωμα, το αέριο και την steatorrhea (ελαιούχα κόπρανα). Ακόμη και με την τέλεια διατροφή και το λειτουργικό πεπτικό σύστημα, οι τροφικές δυσανεξίες παράγουν παρόμοια συμπτώματα. Ποιος χρειάζεται Lipase Plus; Λοιπόν, σχεδόν όποιος τρώει.

Τι κάνει το Lipase Plus τόσο αποτελεσματικό;

H Dynamic Enzymes είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές πεπτικών ενζύμων. Τι σημαίνει αυτό; Ως «αληθινός κατασκευαστής», όχι μόνο έχουμε τους δικούς μας επιστήμονες να σχεδιάζουν εξειδικευμένα τα προϊόντα μας, αλλά μπορούμε επίσης να εγγυηθούμε τα πιο φρέσκα προϊόντα που διατίθενται.

«Πώς λοιπόν διαφέρουν οι άλλες εταιρείες;»

Πολλές εταιρείες ειδικεύονται στο μάρκετινγκ. Αγοράζουν πρώτες ύλες από έναν κατασκευαστή με πολύ λίγες γνώσεις για τον τρόπο με τον οποίο προορίζεται να χρησιμοποιηθεί το προϊόν. Η δουλειά τους είναι να εμπορεύονται και να πωλούν, επομένως, δεν είναι πραγματικός κατασκευαστής.

Ως πραγματικός κατασκευαστής, παράγουμε τις πρώτες ύλες, όχι μόνο μας καθιστούν πολύ πιο καταρτισμένους στα προϊόντα που διαθέτουμε, αλλά επίσης εξασφαλίζουμε ότι παρέχουμε τα πιο φρέσκα προϊόντα και την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Εκτός από την ύπαρξη ενός από τους πιο ισχυρούς τύπους στην αγορά, το Eat-EZ Lipase Plus είναι επίσης μοναδικό και ασύγκριτο με άλλα προϊόντα της αγοράς, επειδή είναι γεμάτο με ισχυρά ένζυμα, συνένζυμα και συμπαράγοντες που καθιστούν τα ένζυμά μας πιο αποτελεσματικά.

Ένζυμα: Πώς χωρίζουμε τον επαγγελματικό μας τύπο από τους ερασιτέχνες

Ένα μίγμα ενζύμου που αφομοιώνει υδατάνθρακες

Ένα μίγμα ενζύμου που αφομοιώνει πρωτεΐνες

Ένα ενζυμικό μίγμα (Lipase I & II) υψηλής περιεκτικότητας σε λίπος,

Ένα ζάχαρη γάλακτος / ένζυμα που αφομοιώνει τη λακτόζη (λακτάση)

 

  • Όλα αυτά τα ένζυμα συμπεριλαμβάνονται στο προϊόν για να λειτουργούν συνεργικά για τις περιττές διαταραχές της γαστρεντερικής οδού που μπορεί να προκαλέσουν πεπτική ενόχληση με την αποτελεσματική διάσπαση των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών, της λακτόζης και κυρίως του λίπους.

COACTIV-8

Το επιστημονικό τμήμα της Dynamic Enzymes έχει σχεδιάσει μια ειδική φόρμουλα με την επωνυμία COACTIV-8 που ενισχύει την δράση των ενζύμων. Η φόρμουλα αυτή περιέχει βιταμίνες, συνένζυμα, μεταλλικά στοιχεία κλπ, τα οποία διασφαλίζουν ότι τα ένζυμά μας (τόσο τα πεπτικά όσο και τα συστημικά) λειτουργούν σε πλήρη ισχύ και έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, γι’ αυτό και όλα τα ένζυμά μας περιέχουν αυτή τη μοναδική φόρμουλα.

90caps.

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών αυτή τη στιγμή

Γράψτε μια κριτική

Dynamic Enzymes Lipase-HP Plus 90 caps - Υποστηρίζει την πλήρη πέψη των λιπών που βρίσκονται σε φυτικές και ζωικές τροφές

Dynamic Enzymes Lipase-HP Plus 90 caps - Υποστηρίζει την πλήρη πέψη των λιπών που βρίσκονται σε φυτικές και ζωικές τροφές

Dynamic Enzymes Lipase-HP Plus 90 caps - Υποστηρίζει την πλήρη πέψη των λιπών που βρίσκονται σε φυτικές και ζωικές τροφές

Για σωστή πέψη των λιπών

Γράψτε μια κριτική

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία