Udo's Choice Florasil organic vegetal silica supplement 90veg.caps - Συμπλήρωμα οργανικού πυριτίου

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 3 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 3 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,75 €.


Προβολή Μεταφορικών

Please select your country and state (if not available please contact us immediately at info@zachospharmacy.gr)

Zachos Pharmacy

35,00 € Product Id: 4445

Λεπτομέρειες προϊόντος

4445

Καινούργιο

Udo's Choice Florasil organic vegetal silica supplement 90veg.caps - Συμπλήρωμα οργανικού πυριτίου

Περισσότερες λεπτομέρειες

Συνήθως αποστέλλεται σε 1-2 εργάσιμες μέρες

Κωδικός site4445
Κάψουλες90 veg
Τεμάχια1

Συμπλήρωμα οργανικού πυριτίου από υδατικό εκχύλισμα Spring Horsetail (Equisetum Arvense)

Όταν κάθε μέρα είναι μια άσχημη μέρα για τα μαλλιά, την επιδερμίδα και τα νύχια…

…τότε είναι ώρα για Florasil!

Δεν συμβαίνει ξαφνικά. Πράγματι, έχουν περάσει πιθανώς αρκετά χρόνια μέχρι τα σημάδια να γίνουν ενοχλητικά ορατά. Φθαρμένα, θαμπά νύχια. Αδύναμα, άτονα μαλλιά που δεν θα μακρύνουν. Που γεμίζουν πολύ εύκολα τη βούρτσα. Μικρές και όχι τόσο μικρές ρυτίδες που έχουν εμφανιστεί πολύ νωρίς για την ηλικία σας.

Είναι εύκολο να αποδώσουμε αυτά τα προβλήματα, και επιπλέον την αόρατη φθορά των οστών και των αρθρώσεων, στην πάροδο των χρόνων και να αποφασίσουμε απλά να ζήσουμε με αυτήν την ενόχληση. Στην πραγματικότητα το πρόβλημα θα μπορούσε να είναι μια έλλειψη σε πυρίτιο, η οποία εύκολα διορθώνεται. Και όσον αφορά τα οστά και τις αρθρώσεις είναι πολύ σημαντικότερη από ένα αισθητικό ζήτημα.

Γιατί είναι δύσκολο για τον οργανισμό να διατηρήσει επαρκή επίπεδα πυριτίου;

Το διοξείδιο του πυριτίου (silica), από το οποίο ο οργανισμός παράγει πυρίτιο (silicon), δεν είναι ιδιαίτερα συχνό στις τροφές, εκτός αν έχουν αναπτυχθεί σε αμμώδες έδαφος. Ακόμα και τότε όμως τείνει να συγκεντρώνεται σε μέρη των φυτών, όπως είναι ο φλοιός, που εμείς δεν καταναλώνουμε. Όταν υπάρχει παρουσία διοξειδίου του πυριτίου, δεν βρίσκεται πάντα σε μορφή τέτοια που να είναι εύκολα αφομοιώσιμη από τον οργανισμό.

Το διοξείδιο του πυριτίου στο Florasil είναι εύκολα αφομοιώσιμο

Το silica στο Florasil παράγεται με μια πρωτοποριακή μέθοδο υδατικής εκχύλισης που διατηρεί τα φυσικά βιοφλαβονοειδή στην σύνθεση του και επιπλέον εκχυλίζεται αποκλειστικά από Spring Horsetail (ελλ. κοινώς ανοιξιάτικο πολύκομπο), το οποίο περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση αυτών των βιοφλαβονοειδών από οποιοδήποτε άλλο φυτό.

Μόνον αυτό το υδροδιαλυτό διοξείδιο του πυριτίου διασφαλίζει τη μέγιστη βιοδιαθεσιμότητα και την άμεση αφομοίωση από τον οργανισμό (προσεγγίζει το 100%).

Τι κάνει το πυρίτιο;

Πυρίτιο για την υγεία των οστών

Η καλύτερα τεκμηριωμένη λειτουργία του πυριτίου είναι ότι διευκολύνει τον εμπλουτισμό των οστών με ασβέστιο και μέταλλα. Αυτό σημαίνει ότι ο οργανισμός δεν μπορεί να αφομοιώσει και να χρησιμοποιήσει το ασβέστιο χωρίς την παρουσία πυριτίου, ανάγοντάς το έτσι σε απαραίτητο θρεπτικό στοιχείο για όσους έχουν προβλήματα οστεοπόρωσης.

Πυρίτιο για την καταπολέμηση των σωματικών επιπτώσεων της γήρανσης

Η γήρανση ξεκινά βαθιά μέσα στα κύτταρα, που περιέχουν κολλαγόνο, το συνδετικό στοιχείο που κυριολεκτικά «κρατά» όλα τα τμήματα του σώματος ενωμένα! Καθώς τα χρόνια περνούν, το κολλαγόνο φθείρεται και χάνει τη φυσιολογική ελαστικότητά του, που έχει σαν αποτέλεσμα χαλαρή επιδερμίδα, εξασθενημένα μαλλιά και εύθραυστα νύχια. Γνωρίζοντας ότι το πυρίτιο είναι ένα από τα σημαντικότερα συστατικά του κολλαγόνου, ένα ευδιάλυτο συμπλήρωμα πυριτίου όπως είναι το Florasil μπορεί να προλάβει αυτές τις επιπτώσεις της γήρανσης.

Σύμφωνα με την αρθογραφία της Σουηδικής εφημερίδας Halsoblast, πολλοί επώνυμοι όπως η Joan Collins, η Goldie Hawn και η Barbra Streisand οφείλουν την νεανική τους εμφάνιση στο οργανικό φυτικό πυρίτιο, που περιέχεται στο Florasil.

Πολύ περισσότερο από απλό πυρίτιο

Το Florasil είναι πολύ περισσότερο από μια πλούσια πηγή διοξειδίου του πυριτίου. Μας παρέχει ταυτόχρονα κι άλλα μέταλλα και ιχνοστοιχεία που είναι εξαιρετικά σημαντικά για τη διατήρηση μιας καλής υγείας. Το Horsetail (πολύκομπο) προέρχεται πάντα από φρέσκια ανοιξιάτικη συγκομιδή, όταν δηλαδή έχει την υψηλότερη συγκέντρωση σε διοξείδιο του πυριτίου, λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας σε βιοφλαβονοειδή που έχει το φυτό την άνοιξη. Η μοναδική ήπια μέθοδος υδατικής εκχύλισης που χρησιμοποιεί η Flora (6 ώρες σε 90ο-95ο C) διατηρεί όλα τα βιοφλαβονοειδή που είναι απαραίτητα για την απορρόφηση του διοξειδίου του πυριτίου και την επακόλουθη οργανική σύνθεση πυριτίου, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει το πλήθος των φυσικών μετάλλων και ιχνοστοιχείων που περιέχει το Horsetail, αναγκαίων για βέλτιστη υγεία, συμπεριλαμβανομένων του ασβεστίου, του βορίου και του μαγγανίου.

Ταξινόμηση των περιεχομένων μετάλλων σε μια κάψουλα FLORASIL 500mg
Μεταλλικό στοιχείοmg/κάψουλα (κ.π.)
Silica (διοξείδιο του πυριτίου)10.00 mg
Silicon (οργανικό πυρίτιο)4.70 mg
Σίδηρος0.07 mg
Ασβέστιο18.60 mg
Μαγνήσιο8.65 mg
Κάλιο65.10 mg
Βόριο0.03 mg
Μαγγάνιο0.04 mg
Φωσφόρος1.84 mg
Φλαβονοειδή (σύνολο)4.00 mg

Η εγγύηση του Florasil

Το Florasil φέρει έναν αριθμό DIN η Drug Identification Number ο οποίος σημαίνει ότι η ετικέτα πρέπει να αναγράφει την στοιχειακή μέτρηση (βάρος) των δραστικών συστατικών, στην προκειμένη περίπτωση του οργανικού πυριτίου (silicon). Όταν ένα προϊόν δε φέρει αριθμό DIN, η ετικέτα θα αναγράφει το καθαρό βάρος της κάψουλας, που συμπεριλαμβάνει και το βάρος των μη-δραστικών συστατικών.

Όπως εκφράζεται στην ετικέτα και σύμφωνα με τη νομοθεσία Υγείας του Καναδά, κάθε κάψουλα Florasil περιέχει εκχύλισμα 410 mg Spring Horsetail (Equisetum Arvense), το οποίο ισοδυναμεί με 10 mg διοξειδίου του πυριτίου (silica) και παρέχει 4.7 mg του δραστικού συστατικού – οργανικό στοιχειακό πυρίτιο (elemental silicon).

Τι περιγράφουν όσοι χρησιμοποίησαν το Florasil

– Εξαιτίας χρόνιου ερεθισμού στους τένοντες, υπέφερα και στα δύο γόνατα. Ένας συνδυασμός ασκήσεων και Florasil βελτίωσε θεαματικά την κατάστασή μου.

– Ακούω συχνά πολλούς να αμφιβάλλουν για τη δύναμη της φύσης. Μετά από μόλις τρεις μήνες λήψης του Florasil, τα μαλλιά μου μεγαλώνουν απίστευτα και τα νύχια μου είναι δυνατά.

– Το πρόβλημά μου με το ιερό οστό έχει βελτιωθεί με το Florasil, ενώ τα μαλλιά και τα νύχια μου είναι δυνατά και αναπτύσσονται ταχύτερα.

– Λαμβάνοντας το Florasil τακτικά, παρατήρησα μεγάλη βελτίωση στον πόνο του γονάτου μου σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα. Εκ μέρους των 62χρονων γονάτων μου, σας ευχαριστώ!

– Μετά τη γέννηση της κόρης μου, μπορούσε κάποιος να δει το δέρμα του κεφαλιού μου. Με τη λήψη του Florasil για ένα μήνα μόνον, είχα πολύ πυκνότερα μαλλιά.

Επιλέξτε Florasil ®

100% καθαρό, υδατικό βοτανικό εκχύλισμα διοξειδίου του πυριτίου από Spring Horsetail (Equisetum Arvense, ελλ. Ανοιξιάτικο Πολύκομπο). Το φυτικό διοξείδιο του πυριτίου προμηθεύει τον οργανισμό με στοιχειώδες οργανικό πυρίτιο. Φυσική πηγή πολλών μετάλλων, συμπεριλαμβανομένου του ασβεστίου και του βορίου. Εξαιρετικά αφομοιώσιμο.

Πυρίτιο για την Υγεία των Οστών και των Αρθρώσεων

 • Ζωτικής σημασίας για τη σωστή ανάπτυξη των οστών και τη διατήρηση της φυσιολογικής οστικής δομής.
 • Απαραίτητο για την ορθή και ταχεία επούλωση καταγμάτων, θλάσεων και τραυματισμένων τενόντων και συνδέσμων.
 • Προλαμβάνει τον εκφυλισμό των μεσοσπονδυλίων δίσκων.

Πυρίτιο για Αντιγήρανση

 • Διατηρεί την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας.
 • Βοηθά στην ανάπτυξη πυκνών, δυνατών και λαμπερών μαλλιών.
 • Βοηθά στη διατήρηση δυνατών και εύκαμπτων νυχιών.
 • Βοηθά στη διατήρηση της αδαμαντίνης των δοντιών και προλαμβάνει την τερηδόνα.
 • Διαθεσιμότητα: 90 χορτοφαγικές κάψουλες

  Συστατικά: Κάθε χορτοφαγική κάψουλα των 500 mg περιέχει:

  Υδατικό εκχύλισμα Spring Horsetail (Equisetum arvense) που παρέχει 10 mg silica (διοξείδιο του πυριτίου) και δίνει ισοδύναμα 4,7 mg στοιχειακού οργανικού πυριτίου (silicon).

  Έκδοχα: Φυσική μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, άλας του μαγνησίου.

  Συνιστώμενη Δόση: Λαμβάνετε 1-3 κάψουλες καθημερινά με τα γεύματα.

  Διατηρείστε το σε δροσερό και ξηρό μέρος.

  Aρ. ΕΟΦ: 79109/12.2007

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών αυτή τη στιγμή

Γράψτε μια κριτική

Udo's Choice Florasil organic vegetal silica supplement 90veg.caps - Συμπλήρωμα οργανικού πυριτίου

Udo's Choice Florasil organic vegetal silica supplement 90veg.caps - Συμπλήρωμα οργανικού πυριτίου

Udo's Choice Florasil organic vegetal silica supplement 90veg.caps - Συμπλήρωμα οργανικού πυριτίου

Γράψτε μια κριτική

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία