Reduced price! Nature's PLus Ara-Larix Olive Leaf veg.tabs - Εξαιρετική φόρμουλα για την αντιμετώπιση ιών, βακτηρίων και μυκήτων

Nature's PLus Ara-Larix Olive Leaf 30veg.tabs - Εξαιρετική φόρμουλα για την αντιμετώπιση ιών, βακτηρίων και μυκήτων

1 Κριτική Write a review

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 3 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 3 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,75 €.


Προβολή Μεταφορικών

Please select your country and state (if not available please contact us immediately at info@zachospharmacy.gr)

Zachos Pharmacy

43,87 €

39,48 € Product Id: 3328

-10%

Λεπτομέρειες προϊόντος

natur_plus_ara_larix_30vtabs

Καινούργιο

Nature's PLus Ara-Larix Olive Leaf 30veg.tabs - Εξαιρετική φόρμουλα για την αντιμετώπιση ιών, βακτηρίων και μυκήτων 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Σε απόθεμα

Ταμπλέτες30 veg tabs

Εξαιρετική φόρμουλα για την αντιμετώπιση ιών, βακτηρίων και μυκήτων και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Περιέχει ARA-Larix 500 mg και ενισχυμένο εκχύλισμα φύλλου ελιάς 250 mg. 

Το ARA-Larix (ή Arabinogalactan), ένας υδροκολλοειδής σύνθετος υδατάνθρακας, που εξάγεται από το φυτό Larix occidentalis, είναι πολύ αποτελεσματικότερο από την echinacea στη διέγερση του ανοσοποιητικού συστήματος και την αύξηση των μακροφάγων (Alt Med Rev, 1999, 4 (2):96-103).

Επιπλέον, είναι εξαιρετικά ασφαλές, ώστε να μπορεί να λαμβάνεται για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα, ενώ αποτελεί μία καλή πηγή φυτικών ινών που βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία και εξυγίανση του πεπτικού συστήματος, δεδομένου ότι βοηθούν στην ανάπτυξη των ευεργετικών βακτηρίων.

Μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα ενισχυτικά του ανοσοποιητικού, όπως echinacea, astragalus, goldenseal, OPC κ.τ.λ.

Οι καρποί της ελιάς, το λάδι και τα φύλλα διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην αντιμετώπιση διαφόρων ασθενειών χάρις την παρουσία απλών φαινολικών ενώσεων (hydroxytyrosol, tyrosol) και πολυφαινολών (oleuropein). Ερευνητές σε in vitro και ex vivo μοντέλα έχουν δείξει ότι οι φαινόλες του ελαιολάδου, και κυρίως η oleuropein,  εμφανίζουν τις εξής ιδιότητες:

  1. Αντιοξειδωτική δράση, υψηλότερη από εκείνη της βιταμίνης Ε, τόσο στα λιπίδια όσο και στην οξείδωση του DNA (J Nutr, 2004, 134: 785-91).
  1. Αντιμικροβιακή δράση. Η oleuropein εμφανίζει αντιιική δράση έναντι ορισμένων ιών, όπως του ερπητοϊού, του ιού της ηπατίτιδας, του ιού ρότα (βρεφική διάρροια), του αναπνευστικού συγκυτιακού ιού (RSV) και του ιού της γρίπης τύπου 3 (U.S. Patent, 2000, 6: 117-884; Chem Pharm Bull, 2001, 49: 1471-1473).
  1. Αντιφλεγμονική δράση. Έρευνες έχουν δείξει ότι η oleuropein προσφέρει αντιφλεγμονικά οφέλη αναστέλλοντας τη δράση της λιποξυγενάσης και την παραγωγή λευκοτριενίων Β4 (Biochem Pharmacol, 1999, 57: 445-449).
  1. Αντικαρκινική δράση. Η oleuropein, ως ισχυρός αντιοξειδωτικός και αντι-αγγειογεννητικός παράγοντας, έχει επιδείξει αντι-καρκινικές και καρκινο-προστατευτικές ιδιότητες (Biochem Biophys Res Commun, 2005, 334: 769-78). Έρευνες ακόμη υποστηρίζουν το ρόλο της oleuropein και της hydroxytyrosol στην πρόληψη του καρκίνου του ορθού εντέρου μειώνοντας την παραγωγή της HIF-1a πρωτεΐνης και αυξάνοντας την έκφραση της πρωτεΐνης p53 (Nutr Cancer, 2013, 65: 147-56).
  1. Δράση κατά του διαβήτη. Ο ενδεχόμενος μηχανισμός που ευθύνεται για την υπογλυκαιμική δραστικότητα της oleuropein μπορεί να προκύψει από ενίσχυση της απελευθέρωσης ινσουλίνης ή από αυξημένη πρόσληψη της περιφερικής γλυκόζης (Planta Med, 1992, 58:513-515). Άλλα ευρήματα δείχνουν επίσης ότι η oleuropein έχει ρόλο κατά του διαβήτη μέσω υπολιπιδαιμικής δράσης (J Ethnopharmacol, 2003, 84:299-305).
  1. Αντιγηραντική δράση. Μέσω της αντιοξειδωτικής της δράσης παίζει σημαντικό ρόλο στις διαδικασίες αντιγήρανσης (Eur J Cancer Prev, 2004, 13:453-456).
  1. Δράση προστασίας του δέρματος. Φυσικά προϊόντα με φαινολικό περιεχόμενο παίζουν σημαντικό ρόλο στην προστασία του δέρματος από την υπεριώδη ακτινοβολία. Η oleuropein έχει επιδείξει τέτοιο προστατευτικό ρόλο έναντι της υπεριώδους ακτινοβολίας και της ραδιενέργειας. Πιο συγκεκριμένα έχει δειχθεί ότι η oleuropein έχει αντιοξειδωτική δράση στο δέρμα ανιχνεύοντας και εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες (Int J Clin Exp Med, 2014, 7(4):799-808). Έχει επίσης διερευνηθεί η προστατευτική δράση της ενάντια στη χρόνια έκθεση σε UVB ακτινοβολίες (J Nutr, 2009, 139:2079-2086).
 1.  Νευροπροστατευτική δράση. Η oleuropein έχει ποικίλους προστατευτικούς ρόλους στην υποξία-επανοξυγόνωση του εγκεφάλου (Lipids, 2007, 42:921-9), την εγκεφαλική ισχαιμία (Scientific World Journal, 2010, 10:1180-91), την εγκεφαλική βλάβη μετά από υποξία και επανοξυγόνωση σε διαβητικούς αρουραίους (Neurosci Lett, 2010, 471:89-93) και στη γήρανση (Br J Nutr, 2010, 103:1674-83). Ο μηχανισμός αυτών των δράσεων δεν είναι γνωστός.
 2. Η ελιά, Olea europea, παράγει τον καρπό που αποτελεί βασικό συστατικό της μεσογειακής διατροφής. Τόσο, όμως, ο καρπός όσο και το φύλλο περιέχουν μία πληθώρα φυσικών συστατικών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως θεραπευτικές ουσίες, λόγω της οντιξειδωτικής τους ισχύος, αλλά και λόγω της αντιμικροβιακής και αντικαρκινικής τους δράσης. Πιο συγκεκριμένα:

 3. Αντιοξειδωτική ισχύς: Η οξείδωση είναι μία από τις σημαντικότερες αιτίες βλάβης των κυτταρικών μεμβρανών, των λιπιδίων και του DNA. Το αμυντικό σύστημα του οργανισμού μας δρα ως φυσικό αντιοξειδωτικό εξουδετερώνοντας τα προϊόντα που δημιουργούνται από την οξείδωση, δηλαδή τις ελεύθερες ρίζες. Ανισορροπία στο αμυντικό σύστημα και τις διαδικασίες οξείδωσης δημιουργεί μια ριζική συσσώρευση ελεύθερων και προκαλεί ασθένειες ανάπτυξη και εξέλιξη. Ο καρπός και το φύλλο ελιάς περιέχουν απλές φαινόλες (hydroxytyrosol, tyrosol) και πολυφαινόλες (oleuropein), παίζοντας σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση ποικίλων ασθενιών. Έρευνες ex vivo και in vivo έχουν δείξει ότι οι φαινόλες αυτές έχουν ισχυρότατη αντιοξειδωτική ισχύ στα λιπίδια και στην οξείδωση του DNA, πολύ μεγαλύτερη από αυτή της βιταμίνης Ε.
  Αντιμοκροβιακή δράση: Η ανθεκτικότητα των μικροοργανισμών σε όλο και περισσότερα αντιβιοτικά εγείρει παγκόσμια ανησυχία. Τα φυσικά προϊόντα, όπως η ελιά και τα παράγωγά της, αποτελούν καλή θεραπευτική προσέγγιση για τέτοιες λοιμώδεις ασθένειες, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τις παρενέργειες των αντιβιοτικών. Μελέτες in vivo και in vitro έχουν δείξει ότι το φύλλο και ο καρπός της ελιάς έχουν ισχυρή αντιβακτηριδιακή και αντιμυκητιασική  δράση (J Pharm Pharmacol, 1999, 51:971-4). Φαίνεται ότι η αντιβακτηριδιακή δράση της ελιάς οφείλεται σε διάφορα συστατικά, με κύριο αυτό της hydroxytyrosol (Agents Chemother, 2004, 48:4892-4894.). Επίσης, το συστατικό oleuropein εμφανίζει αντι-ιική δράση έναντι ορισμένων ιών όπως του έρπητα και της ηπατίτιδας (U.S. Patent, 2000, 6:117-884.), καθώς και του ιού της γρίπης τύπου 3 (Chem Pharm Bull, 2001, 49:1471-1473).
  Αντιφλεγμονική δράση: Η ελιά είναι ένα ασφαλές, οικονομικό υποκατάστατο στη μείωση της φλεγμονής και στη διατήρηση/ρύθμιση των γονιδίων που συμμετέχουν σε αυτή.
  Αντικαρκινική δράση: Η ελιά αποτελεί πλούσια πηγή πολυφαινολών και αντιοξειδωτικών με ρόλο στην πρόληψη και στην ανάπτυξη καρκίνου, καθώς και χημειοπροστατευτικό ρόλο έναντι του καρκίνου προστάτη. Πιο συγκεκριμένα, το ολεϊκό και το λινολενικό οξύ έχουν δείξει αναστολή του πολλαπλασιασμού καρκινικών κυττάρων του προστάτη, όπως επίσης και το σκουαλένιο έχει επιδείξει αντικαρκινική δράση. Η oleuropein ως αντιοξειδωτικός και αντι-αγγειογεννητικός παράγοντας παρουσιάζει δράση κατά των όγκων και επιδρά προστατευτικά έναντι του καρκίνου.
grade 
2016-01-16

ο,τι καλυτερο εχω δοκιμασει!!!!

το λαμβανω καθημερινα και ειναι ακρως αποτελεσματικο. Εχω γλιτωσει απο ο,τι κι αν εχουν κολλησει στον περιγυρο μου. Ακομη κι οταν νιωθω πως παει να με καταβαλει καποια ιωση ή λοιμωξη τελικα δεν εκδηλωνεται. Το συστηνω ανεπιφυλακτα ως προληψη και αντιμετωπιση ιωσεων και λοιμωξεων σε ολους!

  Γράψτε μια κριτική

  Nature's PLus Ara-Larix Olive Leaf 30veg.tabs - Εξαιρετική φόρμουλα για την αντιμετώπιση ιών, βακτηρίων και μυκήτων

  Nature's PLus Ara-Larix Olive Leaf 30veg.tabs - Εξαιρετική φόρμουλα για την αντιμετώπιση ιών, βακτηρίων και μυκήτων

  Nature's PLus Ara-Larix Olive Leaf 30veg.tabs - Εξαιρετική φόρμουλα για την αντιμετώπιση ιών, βακτηρίων και μυκήτων 

  Γράψτε μια κριτική

  Προϊόντα στην ίδια κατηγορία