Οι οδηγοί αγώνων αποτελούν τους αθλητές του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ως αθλητές χρειάζονται στήριξη σε μια πλειάδα τομέων.
Αρχικά, η σωστή προετοιμασία και η ψυχολογική ετοιμότητα είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες στην επίτευξη μιας καλής επίδοσης, δηλαδή ενός ταχύτερου χρόνου στις πίστες ή στις ειδικές.
Από ‘κει και πέρα όμως ένας σημαντικότατος παράγοντας για την επίτευξη μιας κορυφαίας επίδοσης είναι η φυσική κατάσταση του οδηγού-αθλητή.

Για να διατηρήσει την ικανότητα του και το ψηλό επίπεδο αυτοσυγκέντρωσης και προσοχής που απαιτείται ο οδηγός θα πρέπει να είναι σε καλή φυσική κατάσταση.
Αυτό προϋποθέτει τηνκατάλληλη εκγύμναση του πριν τον αγώνα και κατά την περίοδο παύσης των αγώνων ή ακόμη και στον ενδιάμεσο χρόνο μεταξύ των αγώνων ενός κυπέλλου ή ενός πρωταθλήματος. 

Όπως όλοι ανεξαιρέτως οι αθλητές, έτσι και οι οδηγοί αγώνων, χρειάζονται την κατάλληλη διατροφή και ενυδάτωση κατά την προετοιμασία τους πριν και φυσικά κατά τη διάρκεια των αγώνων καθώς βεβαίως και κατά τη διάρκεια αποκατάστασης του σώματός τους μετά το πέρας των αγώνων.

Ο φαρμακοποιός και πρωταθλητής οδηγός αγώνων Ζάχος Βαγγέλης, σας προτείνει, με την εξαιρετική καθοδήγηση του γνωστού επαγγελματία προπονητή αθλητών, κυρίου Κρομμύδα Βασίλη (www.coachingservices.gr) τα εξής προϊόντα για την πληρέστερη προετοιμασία σας σε κάθε είδους στροφή, ανηφόρα ή κατηφόρα, πίστα ή ειδική διαδρομή… 

 

Ενυδάτωση και παροχή ενέργειας κατά την προπόνησή στο γυμναστήριο ή στο χώρο σας

SiS Go ElectrolyteSiS Go Electrolyte

Ιδανικό για προπονήσεις σε εσωτερικούς χώρους, άσκηση σε ζεστό περιβάλλον και σε κάθε περίπτωση έντονης εφίδρωσης ή αφυδάτωσης. Το GO παρέχει άμεση ενυδάτωση, συνεχή παροχή ενέργειας και είναι ιδανικό κατά τη διάρκεια ή μετά την άσκηση. Το GO επαναφέρει ότι χάσατε με την εφίδρωση.
SiS GO-BarsSiS GO-Bars

Τα GO-Bars δημιουργήθηκαν από την επιθυμία να παρασχεθεί ένα υγιές θρεπτικό και εύγευστο πρόχειρο φαγητό ιδανικό για τους αθλητές και τα άτομα με έντονο τρόπο ζωής. 

 

Ενυδάτωση και παροχή ενέργειας λίγες μέρες πριν την εκκίνηση του αγώνα

 
SiS PSP22 EnergySiS PSP22 Energy

Ρόφημα με 47γρ υδατάνθρακα ανά φακελάκι 50γρ, κατάλληλο για φόρτωση καθώς και αναπλήρωση γλυκογόνου.
Sci-Mx ENDURO FUELSci-Mx ENDURO FUEL

Σύνθετο μείγμα υδατανθράκων και ηλεκτρολυτών σχεδιασμένο να δίνει ενέργεια και να αντικαθιστά τους ηλεκτρολύτες κατά την διάρκεια προπονήσεων αντοχής και αγώνων.Ενδυνάμωση και αποκατάσταση σώματος κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή των δοκιμαστικών

 
SiS NocteSiS Nocte

Το βραδινό προβιοτικό ρόφημα του αθλητή, το οποίο περιέχει 27γρ πρωτεϊνη ανάφακελάκι, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, βιταμίνη Β6 ώστε να προσφέρει μέγιστη ξεκούραση και ανάκαμψη.
SiS BUILD BarSiS BUILD Bar

Πρωτεινούχα μπάρα με εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και καρνιτίνη. Συμβάλλει στην αποκατάσταση των μυών μετά από την προπόνηση.Ενυδάτωση και παροχή ενέργειας κατά τη διάρκεια του αγώνα

 
SiS GO-Gel Isotonic Energy GelSiS GO-Gel Isotonic Energy Gel

Το πρώτο παγκοσμίως ισοτονικό gel παροχής ενέργειας. Κάθε φακελάκι GO Gel (σε πρακτικό μέγεθος παλάμης) περιέχει 25 g ισοτονικής ενέργειας υδατανθράκων.
SiS Smart 1 Energizer GelSiS Smart 1 Energizer Gel

Συνδιάζει μοναδικά την τεχνολογία του GO Gel με επιπλέον στοιχεία όπως η καφεϊνη και αντιοξειδωτικές ουσίες. Με 22γρ υδατάνθρακα ανά gel. 

Αποκατάσταση δυνάμεων μετά το τέλος του αγώνα

 
Sis Sports Bottle Sis Sports Bottle

Μπουκάλι υγρών με ενδείξεις για όλα τα προϊόντα της SiS
REGO Recovery SiS REGO Recovery

Το Rego – το ενεργειακό ποτό επαν-ενεργοποίησης με τα μικροθρεπτικά συστατικά που βελτιώνει την αποκατάσταση και ενισχύει την προσαρμογή του οργανισμού στην άσκηση.